Dahlia/georgine knoller for salg!

På mandag 22. mars får vi inn dahlia/georgine knoller i butikken!! Disse har vi ventet lenge på!!

(Løkene ligger også for salg i nettbutikken under «Hageliv»)

Et tips for å få tidlig blomstring på knollene:

Gjør følgende i mars med dine dahliaknoller:  Legg knollene i en potte med jord. Ikke grav de for langt ned. La de ligge på toppen  med litt jord oppå. Har du et drivhus kan du sette potten inn her. Etterhvert vil knollene begynne å spire. Når de har begynt å spire må de settes kjøling og lyst. Ved å gjøre dette vil du fremskynde blomstringen på knollene dine. Plant de ut når frosten har gitt seg. Den eneste ulempen ved å gjøre dette er at blomstene ikke vil bli utsatt for vind. De kan derfor være litt skjøre når du planter de ut og du må du binde de opp. Har du en hel haug med knoller vil du få masse glede av de i sommer. Jeg kan ikke tenke meg en mer nydelig blomst enn dahlia! Husk å plukke med deg inn masse buketter, så kommer det enda flere knopper på blomstene dine ute.

Her kan du se de nydelige dahlia/georginene!

En stor favoritt «Cafe au Lait»

«Dianas Memory»

«Frost Nip»

«Maya»

«Sweet Nicole»

«Wishes n Dreams»

«El paso»

Etterhvert vil dahliaene dine trenge gjødsel og hva er ikke bedre med gjødsel som er 100% organisk. Vi har Benmel 1,1l til 99,- kr.

Det er lurt å sikre seg dahlia/georgine knollene kjapt, for de ryker fort ut!! En herlig mix! Hos oss skal det også plantes masse! Gleder meg til sommeren og vi kan begynne å plukke inn de flotteste bukettene!! En fryd for øyet!

NB! Viktig å grave opp knollene til høsten før frosten kommer. Så må disse oppbevares på et tørt og frostfritt sted. Deretter har du ny glede året etterpå og året etterpå der igjen… Og knollene blir bare større og større.

8 kommentarer til “Dahlia/georgine knoller for salg!”

  1. Jeg vil gjerne kjøpe dahlia knoller.
    kan dere sende meg melding når de er på lager igjen ?
    mvh
    Guri Hovland

    1. Hei Guri! Det blir til våren igjen vi får inn dahlia knoller. Da legger jeg ut melding på Facebook og Instagram og her på hjemmesiden. Kan også sende deg en melding når vi får de inn ☺ mvh Lene- Leipsland Bigård

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.