Langåpent torsdag, 10. mai!

  Torsdag, 10. mai har vi langåpent fra kl. 12:00-20:00!

  Er du på jakt etter et gammelt skap? en seng? et bord? en skolepult? ei gammel dør? kanskje et zinkbadekar? trau? stor fjøl? barnestol? brun bakebolle? antikk tine? antikke barnesko? melkespann? stoler? rosemalt kiste? etc. etc. ++++

  Vi har mange flotte antikke møbler og pynteting. Er du på jakt etter noe spesielt kan det være du finner det hos oss. Vi er stadig på utkikk etter fine, antikke skatter som vi kan selge til deg! Er det noe du ønsker å kjøpe som vi ikke har, så kan vi kanskje skaffe det til deg- bare spør 🙂

  Ellers har vi masse annet spennende i butikken!!
  – deilig sjokolade, nøtter, konfekt, te og fairtrade kaffe fra Cemo Gourmet. Perfekt vertinnegave/gave til en du er glad i, eller til en som bare fortjener det!
  – nye interiørartikler fra Ib Laursen, Jeanne d’Arc Living, Chic Antique i den landlige, franske, nordiske stilen som vi er så glad i!

  Ute på beitet kan du hilse på de sosiale, kosete sauene våre. De breker med en gang de ser deg.. Kanskje litt for mye av og til… Vi har akkurat fått et lite kopplam som ikke er mange dager gammel. Hun er veeeeeeldig sosial og vil helst følge etter deg hele tiden. Det er nok veldig stas for barna å få hilse på henne! Lille Dolly heter hun!

  Vi kan friste med kake og kaffe denne dagen til alle som kommer innom 😀

  Hjertelig velkommen til en hyggelig handel i landlige, rolige omgiveler….

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert.