Leipsland Gartneri

  Nyhet for våren er at vi starter opp med gartneri drift på gården – Leipsland Gartneri som vil være i tilknytting til Leipsland Bigård. Vi vil tilby dere et flott utvalg av kvalitetsblomster, urter og stauder til en god pris.

  I vinter har vi bygd et drivhus på gården. Drivhuset ligger rett ved siden av butikken. Det blir gøy å kunne tilby dere interiør og blomster på samme plass. Interiør og blomster hører jo sammen. De utfyller hverandre. Å kunne selge blomster er noe vi har hatt i planene lenge, og endelig blir drømmen om et drivhus realisert!
  Vi ser frem til at drivhuset skal bugne av sommerblomster, urter og stauder. Vi håper dette blir en suksess. Det vil også bli mulighet for å sitte ned ved drivhuset hvor det skal være plassert ut koselige bord og stoler, hvor man kan få kjøpt noe å bite i. Vi vil at du skal få en helt unik opplevelse hos oss. Personlig service og «skogens ro» er en selvfølge. Få kjenne på den deilige luften og atmosfæren som er på landet. Selvom butikken og drivhuset ligger langt på landet, inni skogen er det kun 40 minutter til Kristiansand by. Dette er ikke langt, bare en liten svipptur med bil 😉 Vi vil påstå å si at turen til oss er verdt det 🙂

  Dere kan også følge oss på instagram @leipsland_gartneri
  Her vil vi legge ut bilder og nyheter ang. gartneriet, alt fra såing til dyrking 🙂 Følg med 😉

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert.