Utvidet åpningstider fra 1. mars

  Vi har en gledelig nyhet å fortelle dere!! I år har vi valgt å satse på Leipsland Bigård 🐝  Fra 1. mars blir åpningstidene utvidet.
  Følgende tider vi holder åpent:
  Tirsdager 11-17
  Onsdager 11-17
  Torsdager 11-20
  Fredager 11-17
  Annenhver søndag 12-16
  Vi føler at tiden er inne for å satse på konseptet vårt. Leipsland Bigård ble startet høsten 2015. En drøm om å starte butikk har alltid vært der. Det begynte først med et lite rom i låven. Her var det salg av honning fra egne bier, interiør og antikviteter. Butikken ble mer og mer kjent og vi valgte å flytte butikken opp i låven for å få større plass til møbler og interiør. Nå er butikken på 200 kvm og fylt opp med interiør fra kjente leverandører i den landlige stilen.
  Våren 2020 var det en annen drøm som gikk i oppfyllelse. Drømmen om å drive et eget gartneri 🌱 Drivhuset stod ferdig klart, og det ble fylt opp med sommerblomster og urter. Stauder, frukttrær, bærbusker solgte vi også. I år har vi satset enda mer og bestilt inn flere planter. Det skal bugne i drivhuset. Grønnsakplantene er allerede sådd og begynt å spire godt, og vi skal utvidet sortimentet med frukttrær, settepoteter, forskjellige typer bærbusker, blomsterknoller, jordbær, stauder og selvfølgelig masse, masse sommerblomster. Vi ønsker å ha spesielle planter som ikke alle andre gartnerier har. Prisene vil ligge greit under de store hagesentrene. Et gartneri på landet som ligger 40 minutter nord for Kristiansand må ha noe spesielt slik at turen til oss skal være vært besøket. Kvalitet er viktig på blomster og grønnsakplanter. Vi ønsker at du som kunde skal sitte igjen med en god opplevelse etter å ha vært hos oss. Besøket skal være verdt det! 🌿🌸
  På sikt ønsker vi å åpne cafe. ☕️🍰 Vi holder på å pusse opp et lokale i 1. etg. av låven til dette. Her skal det være mulighet for å sitte seg ned med noe godt bakverk, en kopp kaffe og nyte atmosfæren på gården.
  På sommeren er det mulighet for å sitte ute i hagen blant ender og høner som tripper rundt. 🐔🦆 Kanskje kommer det en katt eller to og vil ha litt kos. På jordene vil det være sauer som beiter og kanskje en geit og en gris som barna kan få hilse på. 🐑🐷
  Det er skummelt å satse. Men dette har vært en drøm for oss lenge. Håper dere synes det er gøy at vi våger å prøve. Det er dere som har gjort dette mulig for oss! Det at dere handler i butikken og kommer igjen er vi uendelig takknemlige for. Uten dere hadde ikke dette vært mulig.
  En drøm er på vei til å bli virkelig! ✨
  Takk 💖

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert.