Varer fra Jeanne D`arc Living

Endelig kom de vakre varene fra Jeanne D`arc Living!
Det er alltid gøy å pakke opp nye varer!! Men varene fra Jeanne D’arc Living er bare helt spesielle, synes vi- virkelig unike med nydelig patina!!

Snøen er begynt å smelte, krokusene og påskeliljene er begynt å komme frem- det begynner å bli VÅR!! og da begynner det å krible i fingrene… Kanskje noen allerede er begynt å så frø, det har vi 🙂 Denne gangen ble det bestilt inn blomsterkrukker, zinkbøtter, kirkelysestaker, zinkbadekar +++ Her er noen av skattene ……..

Vintage Kalkmaling i fargene “Dusty Green” og “Dusty Turquiose”
Kalkmalingen til Jeanne D’arc Living er spesielt godt egnet for møbler som skaper en ekte matt og kalkholdig utseende som gamle møbler er kjent for. Malingen fester seg til nesten alle overflater, ingen forberedelser må gjøres i forkant. Malingen er vannbasert og miljøvennlig.

dusty green

dusty turquiose 700ml

Antikk voks – er perfekt som en avsluttende behandling etter at du har malt med kalkmaling fra Jeanne D’arc Living. Du oppnår det rette autentiske utseende som gamle møbler har. Voksen beskytter og gjør overflaten vannavisende.

voks

Det populære Zinkbadekaret er på lager igjen! Perfekt å ha ute på sommeren- Hva er ikke bedre enn å kunne ta seg et bad ute en varm dag <3 <3 zinkbadekar

Forskjellige blomsterpotter til å ha sommerblomster i, eller hva med et oliventre i.. Du bestemmer 🙂

sæt blomsterpotter

bucket

blomsterpotte

Prikken over i’en:

pute

Fransk kirkelysestake – NYDELIGE!!
lysestake

Er du så heldig å ha dine egne høner, så er denne søte eggekurven fin å ha til å hente egg i. Eller pynte opp med på kjøkkenet full av ferske egg..
Vakker, med en slitt patina!

eggkurv

NESTE ÅPNINGSDAG ER ONSDAG 23. MARS FRA KL. 17:00 – 20:00!
HJERTELIG VELKOMMEN TIL OSS!

ØNSKER DERE ALLE EN RIKTIG GOD PÅSKE!!

302851

Legg igjen en kommentar